systrarnafaraj.blogg.se

Välkommen! Det här är en blogg om tre systrar. Vi är så lika men samtidigt så olika. Men en sak som vi har gemensamt är att vi finns för varandra varje dag, året runt, i vått och torrt! Här delar vi med oss av våra dagar & annat som intresserar oss.

3 systrar

Allmänt Permalink0
Det är så svårt att beskriva andra på ett rättvist sätt, vi kommer alltid att ha olika sätt att se på varandra & det blir svårt att förklara hur en person är. Men idag ska jag försöka.
 
 
Jag är den äldsta systern. Jag är 27 år gammal & skulle beskriva mig som en ganska lugn person som älskar att umgås med andra både familj & vänner. 
 
Vi är uppvuxna i Tensta, men familjen flyttade till Vällingby sen några år tillbaka. Vi är ursprungligen Palestinier. 
 
Jag gifte mig för 6 år sen & har under de första åren som gift studerat till förskollärare & arbetar idag i en friskola i en förskoleklass & jag älskar mitt jobb.
 
Jag har två barn, en pojke som heter Karim som snart är 6 år & en flicka som heter Leila som fyller 3 år om några månader. 
 
 
Dalal
 
(null)
 
 
Mellan systern heter Mariam & är 25 år år gammal. Hon är en väldigt stark & självsäker person men som under ytan är ett hav av känslor, men henne berör du inte så lätt.
 
Hon är lättsam att vara med & är full
av frisk humor, man vill gärna vara med henne hela tiden. Det är sällan man ser henne vara negativ eller klaga. 
 
Hon är också gift sen ca 8 år tillbaka & har 4 barn. Hennes yngsta har precis börjat förskolan & nu är det dags för syrran att ta sig in i arbetslivet igen.
 
Mariam
 
(null)
 
 
Den yngsta av oss är Fatima & hon är 20 år. Hon är den som bryr sig om allt och alla & tar sig själv i sista hand. Mår nån dåligt så mår hon också dåligt.
 
 I början var hon en väldigt osäker & blyg tjej men under de senaste åren har hon blommat & en ny sida av henne har visat sig. Hon är så stark & självsäker & är så bra på att få andra på gott humör
 
Just nu arbetar hon som bildlärare i en friskola men ska studera på universitet till socionom eller lärare. Det får hon lista ut själv snart. 
 
Hon är också gift sen förra året men har själv inga barn än. Därför brukar jag & Mariam passa på att använda moster Fatima som barnvakt så mycket det går. Fast nu när hon är gift så skäms vi en liten aning 🙈🙄
 
 
 
Fatima
 
(null)
 
Nu ska jag försök vila lite , gonatt 🌸
 
 
Till top