systrarnafaraj.blogg.se

Välkommen! Det här är en blogg om tre systrar. Vi är så lika men samtidigt så olika. Men en sak som vi har gemensamt är att vi finns för varandra varje dag, året runt, i vått och torrt! Här delar vi med oss av våra dagar & annat som intresserar oss.

Flowdeluxee

Allmänt Permalink1
Fatima
 

Idag vill jag avslöja en sak som jag funderat på ett tag men inte vågat ta steget att göra, eller modet till det, för att jag har övertänkt så mkt och varit så osäker på mig själv fast än flera har gett mig massor med komplimanger. 

 

Det är så att jag har sedan länge tbk hållt på med praline dadlar som hobby hemma, då jag gjort för familj och vänner. Det var mer som en sysselsättning, men efter alla komplimangerna man fått höra, har jag funderat på att dela med mig av dem till andra, öppna ett litet företag och köra mitt egna race.

 

Jag har övertänkt så mycket och vart så osäker så länge att jag blivit besviken på mig själv, fast än jag fått så bra respons av andra. Men nu vill jag verkligen bara köra och våga, även utvecklas mycket mer. Känner att det är bra timing just nu då det är ramadan och dadlar passar in som bäst.          

              

 

Har skapat ett Instagram konto där ni kan följa mig. Tar även emot beställningar där, men tyvärr finns det inget hemleverans för tillfället, utan befinner mig i Vällingby/Hässelby för er som vill beställa. 

Döpte den efter min storebrors smeknamn, flow. Funderade att skapa den på hans namn. Instagram kontot fick namnet flowdeluxee, ni får Järna in och följa, även dela med er. 

Jag börjar ta emot beställningar nästa vecka men man kan redan nu förbeställa.

 

Nu förstår ni kanske varför jag har inte uppdaterat mycket på bloggen, i och med att detta krockade mycket med jobbet så har jag knappt haft tid att andas. Ber om ursäkt för det, ska  försöka vara aktiv framöver❤️

 

Btw saknat er, och nej jag är inte den kaxiga syrran av oss för er som gissade så mycket på mig haha, har bara en B..face som jag fått höra av så många. 

 

(null)

 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Jag kommer att börja med mina minitalrikar som innehåller 12-13 bitars, så det är bara Dma när du ska beställa.
Till top