systrarnafaraj.blogg.se

Välkommen! Det här är en blogg om tre systrar. Vi är så lika men samtidigt så olika. Men en sak som vi har gemensamt är att vi finns för varandra varje dag, året runt, i vått och torrt! Här delar vi med oss av våra dagar & annat som intresserar oss.

En del av min sommar

Allmänt Permalink2
Fatima
 
Jag och maken började sommaren med att vakna tidigt varjedag och åka till stranden här i Sverige, där vi försökte  hitta dolda klippor, där människor inte brukar vara på.
 
Han va så söt, han hjälpa mig med att kunna bada och sola utan sjal. 
Haha en sån skön make har jag, ibland körd vi även på ett nattdopp, sedan bad vi isha på bryggan när det blev  mörkret, det var så mysigt. 
 
 Vi var inne i den rutinen ett tag, och så var det även mkt häng med familjerna, grill och det vanliga man gör under Sveriges sommar.
 
Vi hängde även mkt med andra vänner så de blev ofta dubbeldejt. Vi va uppe sent varjedag och bara levde livet. 
Jag njuter inan jag får barn, något alla som har barn har sagt att jag måste göra hahaha .
 
Brukar säga jag är gift men känner mig som singel, haha inte för att min man inte bryr sig om mig utan mer för att vi har ett så skönt förhållande där vi förstår varandra så bra, alhamdullah och ändå har så mkt frihet. 
 
Innan jag gifte mig undrade jag vem som skulle orkar med en brud som mig, med min galenheter och hype, men han får en gulddiplom för det😝
 
I slutet av månaden juli var det dags för oss att åka tilll Kosovo, makens hemland. Tjejer, hur tror ni jag kände inombord inför resan!? 
Det är första gången i mitt liv, efter att vi har varit gifta i ett år.  
Jag kan inte språket och ska träffa hela hans släkt typ, jag var  bokstavligen dödsnervös, ärligt talat kände hur mina hjärtklappningar pumpades så snabbt när vi landade, ville ba springa hem till Sverige. 
 
Som tur så överreagera jag bara, hans släkt va så fina och gulliga, kände mig så välkommen. Men det va sååå jobbigt att inte kunna språket. Tror alla som varit i min sits har upplevt det i början av förhållandet, när man inte kan språket. 
 
Tjejer berätta gärna hur är det att vara gift med någon från ett annat land, även om det är samma land men man har olika vanor och kanske kulturer.
 
 
Jag log bara när vi besökte makens släkt, kände mig så dum framför dom haha o när dom skrattade över något skrattade jag oxå fastän jag inte fattade någontig Hahah, försökte bara passa in. Jag är jätte social o pratglad så j försökte ändå, ibland pratade vi teckenspråk eller sa ljud som skulle kunna tolka det man ville säga. 
De var en helt sjuk upplevelse. Efter den resan tänkte jag,  ''jag måste verkligen lära mig språket''!. 
 
Jag lärde mig även ganska många nya ord. I slutet av resan kännde jag att det var mkt enklare för då hade jag smält in och var inte lika blyg hihi. 
 
Vi shoppade och åt där för det mesta. Vårt mål under resan var mat, mat, mat och mera mat.
Haha vi åt bokstavligen hela tiden.
Jag gick även in i en butik och köpte snacks för 1000 kr trots att det är så billigt där, ändå åt jag  ingeting. Vet inte hur jag tänkte men jaja. Att min man ens står ut med mig Hahah, må Allah ge han mer tålamod för dom framkommande åren. 
 
I slutet av resan checkade vi in på Villa-hotell med pool där vi kunde bara koppla av. 
Ena Villa-hotellet var med inomhus pol med en magisk upplevelse, det va som om jag var med på film så underbart var det, dagen där på Var vi på ett annat hotell med utomhus pool där man kunde samtidigt sola i sitt egna rum. Vi njööööt så! 
Alhamdullah....
 
Det var en underbar resa med många upplevelser och utmaningar, men så klarat längtande jag ändå hem. 
 
Borta bra men hem bäst! 
 
 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
Till top